2013 raad

“Al zwierend en zweijend houwt de jeugd carnaval dreijend” Mogen wij ons even voorstellen: wij zijn de nieuwe Jeugdprins , Adjudant en jeugdraad van 11 van 2013
Prins Bart Hallo ik ben Bart Sabel, 12 jaar. Heb twee zussen en twee broers: Renée en Hieke, Daan en Jan en we wonen op de Kienehoef. Ik zit op de Oda-school. Ik doe ook een sport. Mijn sport is voetbal daarbij zit ik in de D1. Ik heb ook hobby’s zoals: skateboarden, voetballen en grapjes uithalen. Mijn vrienden zijn Joey Smulders, Daan de Beer, Tiemo van Dinther, Siebe Wiersma (mijn adjudant), Youri van Esch, Felix Engeberg, Luc Willemse, Vince de Laat en nog veel meer maar dat word iets te veel denk ik. Ik vindt het heel leuk dat ik prins ben geworden. Ik denk dat we er dit jaar een groot feest kunnen van maken samen met mijn adjudant, nar en de raad van 11. Ook vind ik het leuk om jullie allemaal tegen te komen in de Carnavals tent natuurlijk. Ik zal ook iets meer opvallen want ik heb een veer op mijn steek, maar de adjudant ook maar je kan me aan nog iets herkennen wat de adjudant niet heeft: een ander cape. Ik heb wol aan de zijkant van mijn cape en de rest niet, dus daar kun je me aan herkennen. Mijn leukste vak op school is gymnastiek (gym), maar als sport eruit zou vallen dan kies ik voor rekenen. Je mag me best studje noemen maar ik geef er niet heel veel om om wat ze mij noemen tenzij het heel erg is. Op 22 oktober 2012 heeft de raad elkaar voor het eerst gezien. Toen mochten we ook gaan stemmen wie de prins was. Ik was hondsblij toen ik hoorde dat ik prins was. Daarna kwamen ze nog even bij mij langs om een gesprek te houden en om toestemming te vragen aan mijn ouders. Natuurlijk vonden ze dat goed want ze waren ook heel blij voor mij dat ik prins ben geworden. Op 11 november maakten we de foto voor in de Carnavalskrant. Ik heb heel veel moeite gehad om het niet door te vertellen want het was een verrassing, maar ik heb het niet doorverteld. Oja, dit moet ik nog kwijt ik wil mijn ouders bedanken omdat ze samen toestemming gaven om prins te worden. Ook wil ik de raad van 11, nar en adjudant feliciteren met wat ze bereikt hebben. =)

Ik heb ook een twitter acount waar je me 4 dagen lang mee kan volgen: @bartsabel (http://www.twitter.com/bartsabel) Uiteraard ga ik tijdens het feesten niet zelf twitteren, maar heb ik een twitterassistent

Gr Bart ( en wel leuk feesten he )


Adjudant Siebe
Hoi ik ben Siebe Wiersma Ik zit in groep 8A op de Oda school bij juf Sanne en juf Suzan. Mijn sporten zijn voetbal bij Rhode en tennis bij TV de Kienehoef. Mijn hobby’s zijn vissen en gamen. Ik heb een broer Bouke, mijn vader heet Henk en mijn moeder Mirjam. En in huis worden we door een blij gezicht opgevangen door onze hond Sara. Adjudant wou ik altijd al worden en nu ben adjudant YES!!
Samen met de prins en de raad maken wij er een geweldige carnaval van.

Groeten van adjudant Siebe.


Iwan
Hallo allemaal, Mijn naam is Iwan der Kinderen ik ben 8 jaar en zit in groep 4 van bs Kienehoef. Samen met mijn papa, mama en zusjes Noa en Lara woon ik in de Mauritsstraat. Mijn hobby’s zijn aquakids en de scouting. Als ik thuis ben speel ik het liefst op de wii, computer, ds, kijk televisie of zit te puzzelen. Carnaval zit bij ons in de familie, want dit jaar zijn 2 neven van mama prins en adjudant in Ploegersland en ik nar hier in Papgat.
Ik hoop dat we er met zijn allen een te gekke carnaval van kunnen maken. Ik heb er in ieder geval kei veel zin in.

Groetjes Iwan


Huib
Hoi ik ben Huib van Heesch. Ik ben 12 jaar oud. Ik zit in groep 8 van basisschool Nijnsel. Mijn hobby’s zijn: voetbal, tennis en vissen.

Groetjes Huib.

 


Thomas
Hallo allemaal. Ik ben Thomas Van Wershoven ben 11jaar. Ik zit op bs Dommelrode. En mijn hobby’s zijn voetballen en duiken. Met voetbal speel ik bij RHODE D3 (keeper) en ik speel ook bij de KNVB. En met duiken zit ik bij de vereniging Dutch Dive Academy.
En dit jaar heb ik ook mijn padi gehaalt en met vakantie in Egpte ben ik nog 7 keer wezen duiken met papa.

Groetjes Thomas


Rens
Hoi allemaal. Ik heet Rens van Esch. Ik ben 11jaar en ik heb een tweelingbroer die ook in de jeugdraad zit. Ook heb ik een grotere broer die Stef heet en mijn tweelingbroer die heet Lars. Ik zit op basisschool Eerschot in groep 8b. Mijn hobby’s zijn buiten spelen, computerspelletjes spelen en  quad rijden. Ook ga ik graag op skivakantie. Mijn sport is judo, ik judo bij judovereniging Dai Ippo in Sint-Oedenrode. Ik vind het erg leuk dat ik in de jeugdraad zit met mijn tweelingbroer. En ons hele gezin houdt heel veel van carnaval vieren.

Groetjes Rens van Esch.


Lars
Hoi allemaal. Ik heet Lars van Esch. En ik ben ook 11 jaar (logisch als je een tweeling bent) . Ons gezin bestaat uit vijf personen (papa Frans, mama Erika, Stef, Rens en ikke). Ik ben de clown van het gezin. Ik zit in groep 8a van Basisschool Eerschot. Mijn hobby’s zijn buiten spelen (in de boom klimmen enz.)computerspelletjes spelen en samen met mijn broers quad rijden. Mijn sport is voetbal, bij Rhode D3. Ik train twee keer per week en een keer wedstrijd.

Groetjes Lars van Esch


Nick
Hoi, Ik ben Nick, ik ben 12 jaar. Mijn hobby’s zijn tennis, buiten spelen en vissen. Ik zit op Bs Nijnsel. Ik vind het leuk om in de jeugdraad 2013 te zitten, omdat je dan heel vaak en lang met de carnaval bezig bent. En omdat de carnaval dit jaar 55 jaar bestaat zal het extra leuk worden. Ik heb er zin in! .

Groetjes, Nick van de Koevering


Reno
Hoi papbuiken en papbuikinekes, Mijn naam is Reno van de Schoot. Ik ben 11 jaar. Mijn school is obs de Springplank en ik zit in groep 8. Mijn hobby`s zijn hockey en je ziet me ook op de skate baan op de Kienehoef. In 2009 was ik nar dat was kei leuk daarom heb ik me dit jaar weer op gegeven.Toen we in 2009 de sleutel terug brachten zei ik: tot over 4 jaar.

alaaf alaaf alaaf


Bart
Hallo allemaal, Ik ben Bart van Helvoort. Ik zit op basisschool Dommelrode en zit in groep 8. Ik wordt 18 januari 2013 12 jaar. Mijn hobby’s  zijn drummen, voetballen, muziek luisteren en vissen. Ik zit op voetbal bij Rhode en trommel bij de Brabantband. En ik verheug me helemaal op carnaval.

. Groetjes, Bart


Daan
Hallo ik ben Daan de Beer. Ik ben 12 jaar. Ik zit op de Odaschool. Mijn hobby`s zijn voetbal en buitenspelen. Mijn vriend Tiemo zit ook in de jeugd raad van elf. Ik hoop dat het een  heel leuke carnaval wordt.

Groetjes Daan

 


Tiemo
Hoi allemaal, Ik ben Tiemo van Dinther en 11 jaar. Ik zit op basisschool de Wissel in Veghel. Mijn Hobby’s zijn buitenspelen, pingpong en steppen, En mijn sport is voetbal en vissen. Ik vind het leuk om in de raad van 11 te mogen zitten. En ik heb erg veel zin in carnaval!

ALAAAAAAAFFFF


Tim
Hoi, Ik ben Tim Hulsen, ben 11 jaar en woon in Sint-Oedenrode. Ik zit in groep 8 op basisschool de Kienehoef. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal. Ik zit in de D6 van Rhode. Ik heb erg veel zin in carnaval want ik hou van feesten met vrienden. Ook deze keer wordt carnaval weer geweldig!
Tot in de tent.

Groeten Tim


Haike
Mijn naam is Haike van Rooij. Ik ben 11 jaar en zit op obs De Springplank in groep 8. Mijn hobby’s zijn: keyboard spelen, tennissen, tekenen, knutselen en computeren. Ieder jaar knutsel ik iets moois voor de jeugdoptocht en loop ik met veel plezier mee. Ik vind het leuk dat ik dit jaar in de jeugdraad  zit, want nu mag ik in de prinsenwagen mee in de jeugdoptocht EN de grote optocht!
Samen met de rest van de jeugdraad ga ik veel lol maken met carnaval!!!

Groetjes Haike