2014 Raad

SONY DSC

Jeugdprins: Willem Vervoort Adjudant: Stan de Wit Nar: Ot Visser Jeugdraad van elf: Martijn van Kemenade, Kevin van de Heijden, Twan Kapteijns, Bart van Acht, Bram van Summeren, Martijn de Graauw, Jelle van Delft, Wout Rovers, Daan van Rooij, Rik van Berkel, Thomas van den Elsen
willem

Ik ben Willem Vervoort. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8 van basisschool Eerschot. Ik heb twee zussen en een broer. Mijn broer heet Luuk (16) (en heeft ook in de raad van elf gezeten) mijn zus heet Nina (15) en mijn zusje heet Fee(10). Ook hebben wij een hond (een Dalmatiër) en die heet Spikkel (ra ra hoe komen we op de naam???) Ik zit al drie jaar op judo en train drie keer in de week bij de club Dai-ippo. Bij Dai-ippo help ik op vrijdag mee met de jongste judoka’s. Ook zit ik bij Scouting Rooi. Ik zit bij de derde groep van scouting die de scouts heten. Het leuke aan scouting vind ik het buiten zijn en het samen leuke dingen doen. Ook gaan we vaak op kamp wat echt te gek is. Ik ben blij dat mijn vriend Stan mijn Adjudant is en we hebben er erg veel zin in. Adjudant Stan, Nar Ot en ik komen alle drie van Bs. Eerschot af. Het gaat een keigezellige carnaval worden samen met de Jeugdraad van elf , al mijn vrienden en alle andere kinderen van Sint-Oedenrode!!!!!

Ik heb er zin in!!!!!

Groetjes, Willem Vervoort.

stan

Hallo ik ben Stan de Wit. Ik ben 11 jaar oud, en zit in groep 8 op BS Eerschot. Mijn grootste hobby : mijn vrienden. Ik speel daar graag mee en ga ook graag met ze logeren. Verder sport ik heel graag: zwemmen ,fitnessen, en ik zit bij Rhode op voetbal. Ook ga ik graag op vakantie naar de camping of naar het buitenland. En natuurlijk carnavallen, ik houd van de gezelligheid, muziek en het feesten. Ook bouw ik al vanaf mij vierde jaar carnavalswagens samen met papa, mama en mijn broer Jordy. Sinds mijn 8e jaar doe ik dit samen met mijn vrienden. Dit vinden wij super leuk om te doen. wij hebben ook al een aantal prijzen gewonnen met onze carnavalswagens.

Groeten, Stan de Wit

ot

Ik ben Ot Vissers en ben 8 jaar. Ik zit op basisschool Eerschot in groep 5 bij juf Michelle en juf Inge. Verder doe ik aan waterpolo. Het is heel erg leuk dat ik dit jaar Nar mag zijn bij carnaval. Ik heb er heel veel zin in want ik houd heel erg van feesten!!!

Ot Vissers

Martijn-v-k

Hallo, Ik ben Martijn van Kemenade, 22 oktober ben ik 12 jaar geworden. Ik heb 1 broer, 2 zussen, 2 broertjes en 1 zusje. Wij wonen op het industrieterrein in Nijnsel. Ik zit in groep 8 van BS Nijnsel bij juf Marianne en juf Annette. Mijn hobby’s zijn scouting, JNW en buiten spelen.

Tot ziens in de tent. AALLAAAAFF

Kevin

Hallo allemaal. Ik ben Kevin van der Heijden. Ik zit op BS Nijnsel. Mijn hobby’s zijn: voetballen en buitenspelen, Ik heb er erg veel zin in.

Groetjes, Kevin

Twan

Hallo, ik ben Twan Kapteijns en ben 11 jaar. Mijn gezin bestaat uit 6 personen, ons pap Rob, ons mam Miranda, ikke, Britt, Ellis en Lieke. Ik zit op basisschool Eerschot wat erg gezellig is. Mijn hobby’s zijn voetbal, motor crossen, logeren en carnavalswagens bouwen. Ik voetbal bij Rhode in de D3. Ik vindt het leuk dat ik in de jeugdraad van 11 zit,omdat ik een feestbeest ben, vooral met carnaval ga ik los. En het is natuurlijk leuk om met de carnaval op een grote wagen te staan. Ik hoop dat ik een leuke carnaval heb.

Groetjes, Twan Kapteijns

bart

Hallo, ik ben Bart van Acht, ben 12 jaar en zit op de Dommelrode school. Als hobby heb ik voetballen, en zit ik graag aan de Playstation. Ik vind ‘t super dat ik bij de raad van 11 zit omdat ik wel van een feestje hou, en hoop dat we met z’n allen 4 dagen de tent op z’n kop zetten.

Groetjes, Bart

Bram

Hoi! Ik ben Bram van Summeren. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8 op Basisschool Dommelrode. Mijn hobby’s zijn: tennis, buitenspelen en gamen. Ik vind het heel leuk om samen met mijn vriend Bart dit jaar in de jeugdraad van 11 te zitten. We gaan er met z’n allen een gezellige carnaval van maken! ALAAAAAAAAAAF!

Groetjes, Bram

Martijn

Hallo allemaal, Mijn naam is Martijn de Graauw, 12 jaar en zit in groep 8 van SBO de Wissel in Veghel. Ik heb 1 zus en 1 broer. In 2010 ben ik nar geweest. Ze noemden mij toen Nartijn. Mijn hobby’s zijn: skeeleren, steppen en gamen. Ik heb heel erg veel zin in de carnaval en vind het leuk dat ik ben uitgekozen voor de Raad van Elf.

Alaaf!!! Martijn

jelle

Ik ben Jelle van Delft, ik ben 12 jaar. Ik zit op de odaschool . Mijn sporten zijn tennis, mountainbiken & snowboarden. Mijn hobby’s zijn scouting & met rc (radio control) auto’s rijden. Ik vind carnaval leuk omdat je dan gezellig met elkaar bent.

Groetjes, Jelle van Delft

wout

Hoi, Ik ben Wout Rovers. Ik ben 11 jaar en ik zit op bs.Kienehoef. In groep 8 bij meneer Hendrik Huyben. Mijn hobby’s zijn voetbal en buiten spelen. Ik vind het super tof dat ik bij de raad van elf zit. Ik heb een zusje Lynn. En we gaan er een hele leuke carnaval van maken.

ALAAF, Wout

Daan

Hoi, Ik ben Daan van Rooij. Ik ben 11 jaar oud en ik zit op bs. Kienenhoef. Ik zit in groep 8 bij meneer Hendrik Huyben. Mijn hobby’s zijn voetballen en buiten spelen. Ik vind het ook heel leuk dat ik in de raad van elf zit. Ik heb 1 broertje die heet Roel. We gaan er een super leuke carnaval van maken.

Alaaf, Daan

rik

Hallo Ik ben Rik van Berkel. Ik ben 12 jaar. Ik zit op de Franciscusschool in Boskant en woon op Kremselen. Mijn sporten zijn taekwondo en fitness. Mijn vader heet Tonio en mijn moeder heet Thea. Ik heb ook nog twee zusjes Ilva en Lisa. Mijn hobbys zijn: buiten spelen met mijn vrienden en op zaterdag met mijn vader mee gaan , en zelf met de machines van van Berkel rijden. Ik heb me opgegeven met mijn vriend Thomas omdat het me leuk lijkt om er een leuk en gezellig carnavals jaar van te maken. We gaan er iets leuks van maken.

Groetjes, Rik

thomas

Hallo, Ik ben Thomas van den Elsen, ik ben 11 jaar en ik zit in groep 8 van de Franciscusschool in Boskant. Mijn hobby’s zijn spelen met vrienden en voetballen. Ik zit in de D1 van VV Boskant. Ik houd ook van carnaval vieren, daarom heb ik me opgegeven voor de jeugdraad samen met mijn vriend Rik. Het lijkt me heel leuk om in de jeugdraad te zitten. Ik heb er veel zin in, hopelijk jullie ook.

Groetjes, Thomas van den Elsen