Nieuws

Vrienden van Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode

Iedereen weet  dat stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode al  vele jaren het carnavalsfeest voor de jeugd van Sint-Oedenrode organiseert. Sinds 8 jaar organiseren we ook het dolle bolle bal voor kinderen en volwassenen met een beperking.Om dit allemaal te kunnen organiseren zijn er een aantal bestuursleden actief om sponsoren te vinden om onze stichting een handje te helpen. Elk jaar gaan we bij bedrijven langs om te vragen of ze ons willen ondersteunen.

De vrienden van SJC
De sponsorcommissie bedacht een plan waarbij we ook particulieren kunnen vragen om ons te ondersteunen. Vrienden die ons een warm hart toedragen en weten dat er geen carnaval voor de jeugd kan zijn zonder bijdragen.
Wij presenteren jullie daarom: “de vrienden van SJC”
Voor een bijdrage van,  hoe kan het ook anders, 55 euro kunt je vriend worden van Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode.
Elke vriend krijgt van ons een speciale medaille met daaraan het jaartal waarin je ons ondersteunt. Elk jaar dat je weer sponsort komt er een jaartal bij. En je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een aantal carnavalsactiviteiten die wij organiseren.

Het 55 jarig bestaan van het jeugdcarnaval in Sint-Oedenrode lijkt ons een mooie gelegenheid om deze vriendenclub feestelijk in het leven te roepen. Als je dit carnavalsjaar vriend van SJC wordt ontvang je 11 consumptiebonnen om in de tent te besteden.
Verder komt er een bord in de tent te hangen met daarop je naam. Hoe gaaf is dat.

Word jij ook onze vriend?
Als je onze vriend wilt worden wend je dan tot een van de bestuursleden. Zij helpen je graag.Vanaf de jeugdreceptie op 26 januari in de Beurs kun je vriend worden.
We hopen dat velen Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode een warm hart toedragen.
info@jeugd-carnaval.nl
Als vriend hou je jeugdcarnaval Sint-Oedenrode levend!

Foto’s onthulling
Was je er niet bij of wil je het nog een keer zien, kijk dan hier naar de foto’s van het
11-11 bal

 

Let op!

Omdat we elkaar graag in de ogen willen kijken en geen risico’s willen nemen:

verboden voor maskers en ( namaak) wapens

 

 

Jeugdoptocht maandag 04-03-2019 

 

 

Update foto’s 11-11 bal
De foto’s staan nu online, geniet nog even na van het moment
foto’s 11-11

“Di jaor moake we d’r unne spetterende carneval van”
Met een spetterende onthulling act ging op zaterdag 10-11-2018 het carnaval seizoen 2019 van start met onze jeugdprins Jesper, Adjudant Lenn, Nar Tim en  jeugdraad van elf.
Graag stellen wij ze dan ook aan u voor.

Jeugdraad van elf 2019
Jeugdprins: Jesper van de Vleuten
Adjudant: Lenn Kuijpers
Nar: Tim van der Steen
Jeugdraad: Nikki van Berkel, Rins van den Biggelaar, Rolf van Boxmeer, Kevin van Dijk, Dylan van der Heijden, Demi Meulendijks, Niels van de Sande, Temmi van Schaijk,
Amber Verbakel, Linda verstappen, Robin van Wijk