Home

Jeugdraad

Zit je nu in groep 7 en wil je volgend jaar graag in de jeugdraad?

Of zit je nu in groep 4 en wil je volgend jaar onze nar zijn?

Meld je dan aan via dit formulier.

ZOMERCARNAVAL 2021

Het was een geweldig feestje op 9 en 10 juli!

Bedankt jeugd van de basisschool groep 5 t/m 8 voor de gezellige dagen! We zien jullie graag weer tijdens carnaval 2022!

 

VERKOOP KAARTEN ZOMERCARNAVAL BASISSCHOOL GR. 5 T/M 8

Er is al een voorverkoop geweest, maar we hebben nog ruimte in ‘de Beurs’ dus de verkoop van de kaarten gaat gewoon door!

Tot donderdag 8 juli kunnen er bij Roxs Elektro en ‘de Beurs’ kaarten à € 5,00 worden gekocht voor het zomercarnaval voor groep 5 t/m 8.

De tijd van het feest is inmiddels gewijzigd. We kunnen de jeugd van de basisschool gr. 5 t/m 8 een uurtje langer laten feesten en jullie zijn van 18.00 – 21.00 uur welkom.

Let op: ingang en uitgang is via de poort van ‘de Beurs’ aan de parkeerplaats van de Deken van Erpstraat.

GEEN ZOMERCARNAVAL VOOR DE JEUGD VAN DE MIDDELBARE SCHOOL

Helaas kan Stichting Jeugdcarnaval het zomercarnaval voor de jeugd van de middelbare school t/m 17  jaar niet door laten gaan.

De corona-regels geven aan dat iedereen van 13 jaar en ouder een negatieve PCR test van “testen voor toegang” moet tonen als hij of zij toegelaten wil worden tot een evenement. Deze uitslag is slechts 40 uur geldig. Je moet dan per avond dus een test laten doen. Dit is een zodanig lastige bijkomstigheid voor de bezoeker dat Stichting Jeugdcarnaval besloten heeft om het zomercarnaval voor deze groep niet door te laten gaan.

De basisschool leerlingen van groep 5 t/m 8 krijgen hiervoor geen regels opgelegd en mogen dus wel het zomercarnaval komen vieren. De tijd waarop zij welkom zijn kan nu iets ruimer en daarom zijn zij welkom van 18.00 tot 21.00 uur.

Voorverkoop zaterdag 26 juni 11.11  tot 14.11 uur bij de kiosk op de markt.

VOORVERKOOP ZOMERCARNAVAL:

ZATERDAG 26 JUNI 11.11 TOT 14.11 UUR

BIJ DE KIOSK OP DE MARKT

€ 5,00

Stichting Jeugdcarnaval organiseert Zomercarnaval voor de jeugd.

 

vrijdag 9 juli thema “CARNAVAL”

18.00 – 20.00 uur jeugd groep 5 t/m groep 8

20.30 – 00.30 uur jeugd middelbare school t/m 17 jaar

 

zaterdag 10 juli thema “GLOW-IN-THE-DARK”

18.00 – 20.00 uur jeugd groep 5 t/m groep 8

20.30 – 00.30 uur jeugd middelbare school t/m 17 jaar

 

voorverkoop op zaterdag 26 juni 11.11 – 14.11 uur op de kiosk/markt.

kaarten kosten €5,00

jeugd groep 5 t/m groep 8 krijgt hiervoor een strippenkaart voor hapjes en drankjes

jeugd middelbare school t/m 17 jaar ontvangt bij inlevering van de entreekaart bij de ingang 2 consumptiemunten

 

alles onder voorbehoud van de corona-maatregelen die op dat moment gelden.

Feest-locatie: de Beurs Sint-Oedenrode

 

Jeugdraad

Zit je nu in groep 7 en wil je volgend jaar graag in de jeugdraad?

Of zit je nu in groep 4 en wil je volgend jaar onze nar zijn?

Meld je dan aan via dit formulier.

 

Ton Arts en Leon van Rooij verlaten Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode
Carlo van Kessel wordt nieuwe voorzitter.

Carnaval 2021 hebben we toch nog gezellig kunnen vieren. De livestream SJClive is goed bekeken en don Leon en dj. Teun  hebben ervoor gezorgd dat we met carnavalsmuziek, leuke spelletjes en veel geklets door de dagen heen konden springen en hossen. Het vi(e)rus carnaval heeft veel kinderen gegrepen en gelukkig gaf dit enkel blijdschap.

Op dinsdag 16 februari 2021 heeft Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode afscheid genomen van 2 bestuursleden.

Ton Arts is 12 jaar lid geweest van het bestuur, hij hield zich bezig met de wagenbouw en de organisatie van de jeugdoptocht in het centrum van Rooi. Onder het motto “komt goed” liet Ton zich niet gek maken en we bedanken hem voor zijn bevlogenheid en geweldige inzet.

Leon van Rooij is 10 jaar lid geweest van het bestuur, de laatste 6 jaar was hij een fantastische voorzitter die heel wat voor zijn kiezen heeft gehad. Storm, optocht afblazen, meisjes in de jeugdraad en dit jaar zelfs een carnaval die niet fysiek door kon gaan dus ook geen tent op de markt. Ook Leon bedanken we voor zijn geweldige inzet en vele ideeën, nooit was het teveel en vele vrije uren zijn er gegeven aan het carnaval.

Leon draagt de voorzittershamer met een traan maar ook met trots over aan Carlo van Kessel. Carlo heten wij van harte welkom, we hopen dat hij snel zijn draai vindt bij het jeugdcarnaval en we zien ernaar uit om met hem samen te werken.

Download hier de fotospeurtocht
speurtocht aanwijzingen
invulformulier etalagetocht

Het geluid deel 1
Het geluid wat tijdens de livestream voorbij kwam als eerste was geraden door Yvet v Rooij , hierbij de oplossing

 

Carnavals-challenge voor alle jeugd van Sint-Oedenrode en omgeving
(deelname is gratis)

Tijdens de carnaval zijn er bij Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode diverse activiteiten voor de jeugd van Sint-Oedenrode en omgeving.
Helaas geen tent op de markt dit jaar. Wij hebben ervoor gekozen om carnaval bij jullie thuis te brengen en zullen daarom te volgen zijn op livestream.

Word lid van twitch.tv/sjclive en je krijgt automatisch een melding wanneer we online zijn.

Via livestream draaien we leuke carnavalsmuziek en doen we spelletjes waar punten mee te verdienen zijn. Je mag verzoeknummers aanvragen en kunt via de chat live met de dj’s praten.

De carnavalschallenge loopt de hele carnaval. Je kunt met spelletjes/online-activiteiten/opdrachten enz. punten verdienen. Al deze punten worden door ons bijgehouden en opgeteld. Degene die aan het einde van de carnaval op dinsdag om 14.00 uur de meeste punten heeft wordt beloond met een leuke prijs. Je verdient zelfs al punten als je inlogt op twitch.tv/sjclive

Ook zal er een etalagespeurtocht voor de basisschooljeugd in het dorp zijn. Deze is op een eigen gekozen tijdstip tijdens de gehele carnaval te lopen. Dat levert natuurlijk ook weer punten op en je kunt toch lekker een keer in je carnavalskleren de straat op.
De tiktokchallenge loopt al, stuur je tiktokfilmpje via whatsapp in naar
06-58778982 ontvang punten en maak kans op een extra prijs voor het leukste tiktok-filmpje ( vergeet niet om je naam, twitchnaam, leeftijd en emailadres hierbij te vermelden anders kunnen we je punten niet bijschrijven..)

Trommel al je vrienden en vriendinnen op en doe gratis mee!

zondag 14 februari staat er van 19.30 – 20.30 uur ( deel 1 ) en van 21.30 – 22.30 uur (deel 2 ) een leuke pubquiz op het programma voor de middelbare schooljeugd. Hiervoor kun je aanmelden via vieruscarnaval@gmail.com met vermelding van naam, twitch-id-naam, leeftijd, school, telefoonnummer en mailadres. Je krijgt de link dan via de mail toegestuurd. De link voor de antwoordenlijst kun je ook op de avond zelf nog openen omdat we hem via chat van twitch.tv/sjclive delen. – gewoon kijken dus – Het is hiervoor wel handig om 2 schermen te hebben…1 om de livestream te zien en 1 om je antwoordenlijst te openen en digitaal in te vullen.

Zit je niet meer op de middelbare school ( of nog niet ) en wil je toch meedoen met de pubquiz dan is dat mogelijk! Meld je aan via dit formulier en zorg ervoor dat je zondag op tijd klaar zit. ( als je de link niet via mail van ons ontvangen hebt kun je altijd meedoen via de link die we in de chat plaatsen )

maandag 15 februari is er van 16.00 – 17.00 uur voor de jeugd van de basisschool een pubquiz.  Meld je hiervoor aan via vieruscarnaval@gmail.com met je naam, twitch-id-naam, leeftijd, school, telefoonnummer en mailadres. Wij zorgen er dan voor dat je de link voor het antwoordformulier toegestuurd krijgt. Ook deze link wordt voor de quiz begint op twitch.tv/sjclive nog een keer gedeeld.

dinsdag 16 februari staat er van 16.00 – 17.00 uur een bingo op het programma voor de jeugd van de basisschool ( aanmelden via vieruscarnaval@gmail.com met vermelding van naam, leeftijd, school, groep. Vermeld ook je twitch-id-naam als je meedoet voor de carnavalschallenge. )

Schrijf je voor de carnavals-challenge in met het formulier wat bij jouw leeftijdsgroep hoort en ga op onderzoek uit waar je allemaal punten mee kunt winnen.

Er zijn 4 categorieën:
groep 1t/m4             inschrijven
groep 5t/m8             inschrijven
middelbare school   inschrijven
mensen met een beperking inschrijven

– let goed op welk inschrijfformulier je moet gebruiken! –

Hou tijdens de carnaval www.jeugd-carnaval.nl en Facebook “beheerder jeugdcarnaval” in de gaten voor extra informatie en extra opdrachten

 

Carnaval 2021
Gezien de huidige maatregelen omtrent het corona virus zullen wij geen fysieke activiteiten organiseren waar bezoekers op af kunnen komen.
Dit houdt niet in dat wij stil blijven staan maar wij gaan natuurlijk door !
Hoe dan?
Nou wat dacht je van digitaal, Tijdens de carnaval van 12 t/m 16 februari 2021 zullen wij digitaal live gaan streamen waarbij we diverse spel activiteiten tijdens de uitzending zullen houden.
De live-stream zal plaats vinden op www.twitch.tv/SJClive
Kom gerust een kijkje nemen en doe mee 

 

Vanaf nu het Papgat Jeugdjournaal
Volg hem hier

Bekijk ons digitaal kanaal 
Mis helemaal niets van het digitale jaar voor de jeugdcarnaval en bekijk de filmpjes op onze digitale pagina hier.
Of volg ons via Facebook, YouTube, Instagram, TikTok

 

Hier staan ze dan de nieuwe jeugdraad 2021

vi(e)rus carnaval
Jeugdprins: Sjoerd Wouters
Jeugdprinses: Britt v.d. Heijden
Adjudant: Youri Biemans
Jeugdraad: Boet Strijbos, Daan Blommestein, Lars v.d. Hengel, Lukas Latijnhouwers,
Ruben v.d. Vleuten, Sven van Kessel, Amy Verbakel, Evi Opheij, Indy Zoontjes, Meike Welvaarts, Samanta Vargas Bongers.
Wijzeraad: Tim Heijckmann, Veerle Ketelaars, Teun de Visser, Kira v Heeswijk,

 

Wie o wie zit er dit jaar in de raad?
a.s. Woensdag 11-11 om 11:11 uur zal het bekend worden gemaakt.
Bekijk hier de film van de onthulling.
(deze link zal pas actief zijn 11-11-2020 om 11:11 uur)

 

 

Steun jij ons ook ?

 

 

HET WAS EEN GEWELDIGE CARNAVAL EN EEN MOOI JUBILEUMJAAR!
IEDEREEN BEDANKT VOOR DE AANWEZIGHEID IN DE TENT, VRIJWILLIGERS BEDANKT VOOR JULLIE HULP!

De gevonden voorwerpen liggen bij het gemeentehuis in Sint-Oedenrode.

UITSLAG JEUGDOPTOCHT MAANDAG 24 FEBRUARI 2020
1 Bodypeen(t) Meike en Aniek
2 Ik sla alles in (n)nootjes Tijn Leduc
3 Ik ben bekend van tv. Anoek van Damme
KLEINE LOOPGROEP
1 Humankind felicteert BSO Dommelclub
2 Dierencarnaval Nyncke, Evi, Renske, Amber
3 Confetti banaan Oda school groep 5/6 B
GROTE LOOPGROEP
1 Je hebt geen superkrachten nodig om een superheld te zijn Powergirls van de Kienehoef
2 Het is pas feest als groep 7 is geweest Groep 7 basisschool Kienehoef
3 Vur ons gin gelal. Wij rocken met carnaval CV de Kruugeniers
4 Van sporten in de Meierij word je blij De sportgirls
KLEINE WAGENS ( kleiner dan 2 meter )
1 Papgat kan op ons bouwen, wellie zen kloar vur de volgende 55 joar Eerschot on tour
2 Superhelden on air Jim Raaijmakens en Thijmen Hiddink
3 Disco met dj Ties  Vink en Anne Dekker
GROTE WAGENS ( groter dan 4 meter )
1 Ruimte voor ruimte “uforisch carnaval” CV de makke lammetjes
SCHOLENPRIJS – WISSELBEKER –
Basisschool de Kienehoef                              Het is pas feest als groep 7 is geweest

 

 

TOCH VOORVERKOOP!!

Op dinsdag 18 februari en woensdag 19 februari is er van 16.00 – 20.00 uur de mogelijkheid om in de tent op de Markt kaarten te kopen voor alle carnavalsavonden voor de jeugd van het voortgezet onderwijs en voor “TERUG IN DE TENT” op zaterdagavond.

  • entree – prijzen voortgezet onderwijs:
  •  vrijdagavond tijdens de opening van het carnavalsjaar € 5,00 omdat we 55 jaar bestaan
  • zaterdagavond € 3,00 Als de tent om 22.00 uur opengesteld wordt voor iedereen  ( “terug in de tent” entree € 3,00 ) blijft de jeugd in de tent en betaalt niet nog een keer entree.- er wordt met polsbandjes gewerkt voor leeftijdscontrole-
  • zondagavond € 7,50 incl. consumptiebon
  • maandagavond € 7,50 incl. consumptiebon
  • dinsdagavond € 7,50 incl. consumptiebon

Foto’s jeugd receptie online
Bekijk ze hier


Aanmeld formulieren staan weer online

bekijk ze hier

 

Hier zijn ze dan de jeugdraad 2020

“AL 55 JAOR DIK VUR MEKAAR”

Graag stellen wij ons even aan u voor , de jeugdraad van elf 2020
Jeugdprins: Teun de Visser
Jeugdprinses: Kira van Heeswijk
Nar: Aniek vd Sande
Jeugdraad: Senne vd Besselaar, Evy Heiligers, Ashley Swaagman, Lynn Wagenaar, Boet vd Akker, Marijn Das, Levi Doreleijers, Jelle v Hastenberg, Jan Scheepers, Tim Schuurmans, Jens v Vugt.

Fotos 11-11 bal 09-11-2019 staan nu online !

 

 

 

Wie o wie zit er in de raad ???

9 November is het dan weer zover, dan nemen we afscheid van prins Jesper, Adjudant Lenn , nar Tim en de jeugdraad van carnavals seizoen 2019 om zo weer plaats te maken voor de nieuwe jeugdraad, maar ja wie o wie zou daar in zitten.
Ben jij ook zo nieuwsgierig en wil ook jij dit weten? kom dan zaterdag 9 november 2019 naar de Beurs in Sint-Oedenrode, de zaal ik open vanaf 18:30 uur

 

RABOBANK CLUBSUPPORT

Ook Stichting Jeugdcarnaval doet dit jaar weer mee met de actie Rabobank Clubsupport. Vanaf 27 september mogen alle leden van Rabobank Meierijstad hun stem uitbrengen. Stem op ons! Wij zijn blij met jouw stem!

ontdek hoe op Rabobank.nl/clubsupport 

De opbrengst is voor het jeugdcarnaval in Sint-Oedenrode en het Dolle Bolle Bal.

55 jaar Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode
Heb jij ook in de jeugdraad of het jeugdbestuur gezeten of danste je bij de jeugd – dansmariekes in de afgelopen 55 jaar?
Geef je dan op voor de reünie via dit email adres : reuniejeugdcarnaval@gmail.com
we vragen je naam , je email, je telefoonnummer en in welk jaar je hebt gezeten.
Weet je niet meer welk jaar het was? kijk dan hier in ons archief.
Hier tref je alle foto’s van de jeugdraden van de afgelopen 55 jaar.
55 jaar jeugdcarnaval

Verder zijn we op zoek naar oude foto’s  ( van jeugdraden, jeugdprinsen- wagens, optocht, onthullingen, de tent, feest in de tent enz. ) en leuke anekdotes.

Kun je ons helpen, mail dan naar reuniejeugdcarnaval@gmail.com

 

Tot volgend jaar
Iedereen bedankt namens Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode wij hebben enorm genoten van deze spetterende carnaval en hopelijk zien wij jullie allemaal weer terug 21-02-2020 – 25-02-2020
Geniet nog even na van een spetterende carnaval , de foto’s staan in ons foto archief.

 

Uitslag Jeugdoptocht maandag 4 maart 2019

INDIVIDUELEN
1 Loïs en Zoë De Plakkertjes
2 Marsmello – Kienehoef Met de carnaval gaan we door het lint als de marsh walk begint
3 Daan en Bas Ik ben een koekenbakker en koekjesmonster helpt hem van zijn koekjes af
KLEINE LOOPGROEP
1 Wa’n lekker jong Wa’n lekker jong!
GROTE LOOPGROEP
1 De spetterende vitamini’s – BSO de Dommelclub Spetterende vitaminí’s
2 Basisschool Dommelrode Dommelrode is mè carnaval spetterend
KLEINE WAGENS ( kleiner dan 2 meter )
1 De Maatjes We trekke carnaval un bietje vort
2 Dieke en Lola Carnaval wordt onijs leuk
WAGENS ( van 2 tot 4 meter )
1 Rick, Thijs, Ties, Rens, Bram, Karlijn, Liza, Maud Met Rembrandt in ons lesboek, spetteren wij nu ook op een doek
2 Rein, Joep, Juul, Mirthe, Tim, Keano Wij zijn om op te vreten
GROTE WAGENS ( groter dan 4 meter )
1 Tygo, Frens, Milan, Len, Sira, Wibe De 2e generatie Daltons
2 Diek, Loek, Mees, Guus, Janne, Saar, Luuk, Liam, Indy, Joeri, Jelt, Noud, Fenne, Niek, Zjuul Wij zijn fan van adjudant Lenn

 

Aanmelden jeugdraad 2019-2020

Wil jij ook in de jeugdraad volgend jaar, download dan hier het inschrijfformulier en wie weet ben jij er volgend jaar zelf bij .
Inschrijfformulier-Jeugdraad-2019_2020

 

Kaarten en passe-partout verkoop aan de tent

(Deze kaarten hoeven alleen gekocht te worden door de jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar voor de late tent van 20.30 – 00.30 uur, . De andere leeftijden kunnen gewoon naar de tent komen en daar de entree ter plekke te betalen.)

Elke avond is de kassa tussen 20.00 en 22.00 uur geopend voor entreekaarten. Deze kaarten kosten € 7,50. Altijd geldige schoolpas of id-bewijs meenemen.

Op vrijdagavond kun je voor € 27.50 een passe-partout kopen voor 5 dagen / op zaterdagavond kun je voor € 22.00 een passe-partout kopen voor 4 dagen.

Mocht je een passe-partout willen kopen vergeet dan niet een pasfoto en geldige schoolpas of id-bewijs mee te nemen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met secretaris@jeugd-carnaval.nl


VOORVERKOOP PASSE-PARTOUTS EN DAGKAARTEN VOOR DE AVONDTENT

ZONDAG 17 FEBRUARI 2019 10.00 – 14.00 UUR MARIËNDAEL

Stem op Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode

 

Stem op ons!
https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-jeugdcarnaval-sint-oedenrode
 

inschrijfformulier Dolle Bolle Bal
2019 uitnodiging voor Dolle Bolle Bal

 

 

 

Van 15 t/m 29 november kan er weer gestemd worden op de “Rabobank kom in actie” campagne. Ook stichting Jeugdcarnaval doet hier aan mee. Stem op ons!

 

“Di jaor moake we d’r unne spetterende carneval van”

Jeugdraad van elf 2019
Jeugdprins: Jesper van de Vleuten
Adjudant: Lenn Kuijpers
Nar: Tim van der Steen
Jeugdraad: Nikki van Berkel, Rins van den Biggelaar, Rolf van Boxmeer, Kevin van Dijk, Dylan van der Heijden, Demi Meulendijks, Niels van de Sande, Temmi van Schaijk,
Amber Verbakel, Linda verstappen, Robin van Wijk