Dolle Bolle bal

Dit jaar zal er bij elk feest een photobooth staan waar je samen met vrienden en vriendinnen te gekke foto’s kunt maken die ook nog eens afgedrukt worden. Deze photobooth is mede mogelijk omdat Serviceclub Rooi ons een mooi bedrag geschonken heeft om ervoor te zorgen dat er op dinsdagmiddag mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Serviceclub Rooi ondersteunt initiatieven die een relatie hebben met Sint-Oedenrode. Met het dollebollebal wil SJC Papgat laten zien dat we met z’n allen carnaval kunnen vieren ongeacht leeftijd of beperking. Het is fijn dat Serviceclub Rooi  dit ook als een belangrijk cultureel evenement ziet en ons hierin steunt.

Op dinsdagmiddag 13 februari wordt er van 13.30 – 16.30 uur de 12e Carnavalsmiddag voor kinderen en volwassenen met een beperking georganiseerd.

Er is in de feesttent ruimte voor muziek, dans, show of rustig aan de kant zittend genieten van carnaval. We hebben weer een leuk programma met dit jaar 2 extra activiteiten.

DO YOU WANNA BE A PAPSTAR?? zingen of dansen of beide of iets anders….iedereen is welkom om een act te doen op het podium!! WIE DURFT??

WIL JIJ PRINS OF PRINSES VAN HET DOLLE BOLLE BAL ZIJN?? meld je aan en misschien wordt jouw naam uit de hoge hoed getrokken

Jeugdprins Daan, jeugdprinses Lisa, jeugdadjudant Wout, jeugdhofdame Senna, nar Tess en de jeugdraad van 11 zullen aanwezig zijn. 

Prinses Hanneke en adjudame Maré komen op bezoek en er zal weer een muziekkapel zijn die jullie ontvangt.

De entree is gratis en er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. De feesttent is voor iedereen toegankelijk. Een rolstoel is geen probleem en er is een invalidentoilet aanwezig. Familie en vrienden zijn ook van harte welkom!

Wil je bij dit feest aanwezig zijn, meld je dan aan bij dbbrooi@gmail.com            onder vermelding van: naam- adres – email – leeftijd – met begeleider ja/nee – hoeveel personen.

met beantwoording van de vragen:

Wil je een Papstar worden? Zo ja, wat is de naam van je act en met hoeveel personen?

Wil je prins of prinses van het dolle bolle bal worden?

aanmelden voor Papstar en prins/prinses kan alleen via deze weg en niet meer in de feesttent